L’animale

Bucureşti - Cinema Muzeul Țăranului (08-05-2018 21.00)
Galaţi - Cinema Prof. Ioan Manole (13-05-2018 17.00)
Voteaza aici pentru Premiul Publicului
1212 voturi

Austria, 2018, 96'
dramă

Regia È™i scenariul: Katharina Mückstein
Imaginea: Michael Schindegger
Muzica: Bernhard Fleischmann
Montajul: Natalie Schwager
Cu: Sophie Stockinger, Kathrin Resetarits, Dominik Warta
Distribuit de: Films Boutique

Filmul vorbeÈ™te despre conflictele care apar când încercăm să descoperim cine suntem, cum vrem să fim percepuÈ›i È™i cum să ne eliberăm de convenÈ›iile sociale. Cineuropa

L'Animale este un film despre forÈ›ele contradictorii care ne ghidează viaÈ›a: dorință, pasiune È™i raÈ›iune. Mati este singura fată dintr-o gaÈ™ca de băieÈ›i ce intimidează întregul cartier. În satul lor, ei fac legea. Dar când Sebastian, liderul grupului, se îndrăgosteÈ™te de ea, iar ea se împrieteneÈ™te cu Carla, una dintre victimele răutăților lor constante, Mati riscă să îÈ™i piardă statutul pe care îl are în grupul de băieÈ›i. În acelaÈ™i timp, părinÈ›ii lui Mati au de luat o decizie importantă: ce contează mai mult pentru ei – aparenÈ›ele sau realitatea?

Katharina Mueckstein s-a născut în Viena, în 1982. A studiat filoSofie, studii de gen, È™i regie la Academia de Film din Viena. Este co-fondatoare a casei de producÈ›ie La Banda Film. Primul ei film a fost scurtmetrajul Die Vereinigung (2008), urmat de lungmetrajul Talea (2013). În prezent lucrează la documentarul Feminism WTF.

Festivaluri:
2018: Berlin IFF

Website: www.lanimale.com/en
Facebook: www.facebook.com/lanimalefilm

 
Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Cu sprijinul:
Parteneri media: