Visul Katrinei / Katrina's Dream

Bucureşti - Cinema PRO (15-06-2019 18.30)
Bucureşti - Cinemateca Eforie (18-06-2019 18.00)
Tîrgu Mureş - Cinematograful ARTA (22-06-2019 18.00)
votare efectuata!
Voteaza aici pentru Premiul Publicului
2036 voturi

Italia / ElveÈ›ia, 2018, 85’
SF

Regia: Mirko Bischofberger, Dario Bischofberger
Scenariul: Dario Bischofberger, Mirko Bischofberger, Massimo Paradiso
Imaginea: Nicolò Settegrana
Muzica: Hugo Lippens
Cu: Dagna Litzenberger-Vinet, Manfred Liechti, Adrian Furrer, Simon Esteban, Maria Tardani
Distribuit de: Clacson

Un triunghi amoros SF, o dramă a sorÈ›ii, care portretizează iubirea răbdătoare, suferinÈ›a îndelungată, È™i care ne trimite cu gândul la Pielea în care trăiesc al lui Almodovar. Cult Critic

Katrina îÈ™i doreÈ™te copii, dar iubitul ei, Louis, nu. La un moment dat se îndrăgosteÈ™te de cel mai bun prieten al iubitului ei, Ron. Într-o noapte, întorcându-se de la o petrecere, cei doi bărbaÈ›i sunt implicaÈ›i într-un accident de maÈ™ină, în urma căruia Ron îÈ™i pierde capul, iar Louis – corpul. Cei doi supravieÈ›uiesc, contopiÈ›i într-o singură persoană, în urma unui transplant de cap. Pentru a-È™i împlini visul de a avea un copil, Katrina trebuie să se ocupe atât de mintea, cât È™i de corpul celor doi bărbaÈ›i.

Mirko Bischofberger s-a născut în 1980, în ElveÈ›ia, are dublă cetățenie (italiană È™i elveÈ›iană), un doctorat în biochimie, È™i este fondatorul È™i preÈ™edintele Swiss Fiction Movement, o asociaÈ›ie care militează pentru finanÈ›area filmelor neconvenÈ›ionale în ElveÈ›ia. Lucrează ca jurnalist independent pentru Neue Zürcher Zeitung.

Dario Bischofberger s-a născut în 1975 în Johannesburg, este muzician, È™i împreună cu fratele său, Mirko, au mai realizat Dog Men (2015), un western SF.

Premii și festivaluri:
2018: Neuchâtel Fantastic IFF, Sci-Fi-London FF, Nashville IFF, European Cinematography Award, Cult Critic Movie Award, Dublin IFF (Best Cinematography)
2019: Harlem IFF

Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Parteneri media: