ARTE

Canalul de televiziune european cultural ARTE este din nou un invitat special al 22.FFE. Astfel, publicul are acces È™i la un altfel de conÈ›inut decât cel strict cinematografic. Este un carte blanche, ce combină cinematografia cu teme sociale esenÈ›iale pentru societatea contemporană.

Filme din această secțiune: Rebele sau apolitice? Copiii lui mai 1968 (r: Sabine Jainski), Avort, cruciații contraatacă (r: Alexandra Jousset, Andrea Rawlins Gaston), Frumoasa lună mai (r: Chris Marker).


Filmele din secțiunea ARTE:

Rebele sau apolitice? Copiii lui mai 1968 (Franța - ARTE)
Frumoasa lună mai (Franța - ARTE)

Canalul european de cultură ARTE pune la dispoziÈ›ia publicului programe culturale care încurajează buna înÈ›elegere în rândul europenilor È™i care aduc oamenii împreună. Chiar începând de la inugurarea sa, în 1991, ARTE a reprezentat diversitatea culturală È™i multilingvismul. ARTE descoperă noi talente, încurajează creativitatea artistică, se preocupă de conservarea È™i promovarea patrimoniului cultural al Europei. ARTE susÈ›ine regizorii talentaÈ›i, producătorii, prezintă noi creaÈ›ii ambiÈ›ioase È™i teatrul excentric. Oferta cuprinde È™i documentare îndrăzneÈ›e, nu de divertisment, ci genul de filme care abordează È™tiri actuale È™i de interes pentru europeni. Și, bineînÈ›eles, să nu uităm de muzică, spectacole live È™i reviste de avangardă.
 
Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Cu sprijinul:
Parteneri media: