ARTE

Canalul de televiziune european cultural ARTE este din nou un invitat special al 22.FFE. Astfel, publicul are acces și la un altfel de conținut decât cel strict cinematografic. Este un carte blanche, ce combină cinematografia cu teme sociale esențiale pentru societatea contemporană.

Filme din această secțiune: Rebele sau apolitice? Copiii lui mai 1968 (r: Sabine Jainski), Avort, cruciații contraatacă (r: Alexandra Jousset, Andrea Rawlins Gaston), Frumoasa lună mai (r: Chris Marker).


Filmele din secțiunea ARTE:

Rebele sau apolitice? Copiii lui mai 1968 (Franța - ARTE)
Avort, cruciații contraatacă (Franța - ARTE)
Frumoasa lună mai (Franța - ARTE)

Canalul european de cultură ARTE pune la dispoziția publicului programe culturale care încurajează buna înțelegere în rândul europenilor și care aduc oamenii împreună. Chiar începând de la inugurarea sa, în 1991, ARTE a reprezentat diversitatea culturală și multilingvismul. ARTE descoperă noi talente, încurajează creativitatea artistică, se preocupă de conservarea și promovarea patrimoniului cultural al Europei. ARTE susține regizorii talentați, producătorii, prezintă noi creații ambițioase și teatrul excentric. Oferta cuprinde și documentare îndrăznețe, nu de divertisment, ci genul de filme care abordează știri actuale și de interes pentru europeni. Și, bineînțeles, să nu uităm de muzică, spectacole live și reviste de avangardă.
 
Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Cu sprijinul:
Parteneri media: