Codurile biletelor câÈ™tigătoare au fost alese!

Lume, lume! Au fost extrase codurile câÈ™tigătoare la concursul MUBI! Trei dintre spectatorii #21FFE plătitori de bilete la Cinema Muzeul Țăranului È™i Cinema Elvire Popesco se vor bucura de abonamente pe un an la MUBI.com, platforma internaÈ›ională unde pot fi vizionate filme cult, clasice, independente È™i câÈ™tigătoare ale unor premii internaÈ›ionale. AÈ™adar, dacă ai păstrat biletele de la filmele FFE, te invităm să verifici codul, iar dacă eÈ™ti unul dintre cei 3 câÈ™tigători, contactează-ne printr-un comentariu la această postare, printr-un mesaj, sau un e-mail la contact [at] ffe.ro.

***

Festivalul îÈ™i premiază spectatorii!

Trei dintre spectatorii plătitori de bilete la spectacolele de la Cinema Muzeul Țăranului È™i Cinema Elvire Popesco vor fi răsplătiÈ›i după Festival cu câte un abonament pe un an la MUBI.com, o platformă internaÈ›ională de filme (Video on Demand - VoD) ce oferă „filme independente, filme cult È™i clasice”.

DeÈ™i vizionarea unui film în sala de cinema este o experiență ce nu poate fi, nici pe departe, egalată de VoD, MUBI este o adevărată „cinematecă de acasă” pentru iubitorii de filme de calitate.

Pentru a fi premiaÈ›i, este suficient să păstraÈ›i codul de bare al biletelor cu care veÈ›i intra la proiecÈ›iile de la Cinema Muzeul Țăranului È™i Cinema Elvire Popesco, È™i să urmăriÈ›i, pe 31 mai (după încheierea FFE), website-ul www.ffe.ro, unde vor fi anunÈ›ate biletele câÈ™tigătoare în urma tragerii la sorÈ›i.

https://mubi.com/

 
Organizatori:
Parteneri:
Parteneri locali:
Cu sprijinul:
Parteneri media: